Ny teatergrupp ”Halmstad unga Teater”

 

Vill du vara med och spela och skapa teater? Vill du lära känna och utvecklas tillsammans med andra teaterintresserade ungdomar och är mellan 15-25 år?

Halmstad unga Teater är en ungdomsförening till Hallarnas skådespelarlag. Vi har flera års erfarenhet av teater och tänker nu vidareutveckla vår förening i samarbete med Ung Teaterscen. Vi har spelat kända pjäser som t ex Hamlet, Alice i Underlandet och Peter Pan. Vi har också skrivit och producerat egna pjäser t ex; Den sista författaren och Fucking
Normer.

Här får du som medlem i vår teaterförening vara en del av skapandet av teaterproduktioner, t ex agera, producera, skriva manus, musik, film, kostym, smink etc.


Tillsammans tar vi beslut om vad vi vill göra, såsom workshops, improvisationer, föreställningar, dramaövningar, regissera mm. Det beslutas i gruppen på ett demokratiskt sätt i samråd med våra ledare Cina & Reni.
Framförallt så har vi väldigt roligt tillsammans!

Ung Teaterscen är barn och ungas röst i teatersverige. Vi är ett ungdomsförbund för föreningar som håller på med amatörteater. Vårt syfte är att främja barn och ungas möjligheter att utöva teater. Ung Teaterscen samlar barn- och ungdomsföreningar som arbetar med amatörteater från hela Sverige. Vi är ett ungdomsförbund, en demokratisk mötesplats för våra medlemmar, och arbetar för att kultur, och främst amatörteatern, ska få
en självklar plats i våra liv. Förbundet anordnar teaterfestivaler, kurser och har samarbeten med professionella aktörer och institutioner. Vi har ca 3500 medlemmar fördelat på 38 föreningar i södra till norra Sverige.


Halmstad Unga Teater
När?  Onsdagar 18.30 – 20.30
Var?   På Nolltrefem
Hur?  Är du intresserad så hör du av dig till teaterledare Cina Nyberg på tel 0733-64 99 71. Vi träffar dig gärna först och berättar om oss och vi lyssnar på dig vad du har för tankar och frågor!

Tveka inte, välkommen att slå en signal!! 🙂
Cina Nyberg
0733-64 99 71