Följ med på äventyret med Tingeling, Peter Pan och Kapten Krok!


Boka dina biljetter här

Gör dig redo för ett magiskt och spännande äventyr där föräldralösa Charlie tar dig med på en resa in i sagornas värld. Du får följa Tingeling, Peter Pan, en giriga Kapten Krok och hans rival Kapten Silver i jakten på den legendariska skatternas skatt, gömd på en ö långt ut i havet, dit ingen hittar utan en skattkarta.

Plötsligt hamnar Charlie med hjälp av Tingeling oväntat i Landet Ingenstans, mitt i händelsernas centrum bland älvor, ilskna pirater och en spännande jakt på den legendariska skatten. Spänningen stiger när Charlie spårlöst försvinner och Peter Pan dyker upp.

Ska Tingeling och hennes älvkompisar lyckas skydda Landet Ingenstans? Varför har Charlie en karta över Landet Ingenstans? Vem är vän och vem är fiende? Vem hinner först till den legendariska skatternas skatt? Är det Kapten Krok och hans besättning – vad händer då med Landet Ingenstans? Och vem är sagans hjälte?

Boka din biljett och gör dig redo för sommarens mest spännande familjeäventyr i Wapnös vackra slottsträdgård.

Föreställningen rekommenderas från 4 år.

Vi ses!

När:
4 juli kl.18.00

6 juli kl. 18.00

8 juli kl.12.00 och 15.00

9 juli kl.15.00

11 juli kl. 18.00

13 juli kl. 18.00

15 juli kl. 12.00 och 15.00

16 juli kl. 12.00

Var:
Wapnö Gård i slottsträdgården. Ta med egen filt eller brassestol. Vid regn, ta med bra regnkläder. Paraplyn får stanna hemma, då dem skymmer sikten för övrig publik.

Vilka:
Föreställningen produceras av Hallarnas skådespelarlag. Årets föreställning består av en ensemble med över 40 skådespelare och dansare i åldrarna 8-80 år.

Boka dina biljetter här